Menu okolicznościowe II dania gorące - 110zł/os.

Zupa (jedna do wyboru)

  • Rosół królewski z makaronem i kawałkami kurczaka
  • Zupa grzybowa
  • Krem z białych warzyw z płatkami pieczonego bekonu
  • Zupa z kurczakiem, marchewką i zielonym groszkiem

Danie główne (jedno do wyboru)

  • Schab w sosie pieczeniowym podany z duszonymi warzywami na parze i ziemniakami z wody
  • Filet rybny w sosie porowym podany z opiekanymi ziemniakami oraz surówką z kapusty pekińskiej z dodatkami
  • Roladki z piersi kurczaka nadziewane serem camembert i czarnymi oliwkami podane z ziemniaczanym puree oraz surówką z brokułów z beszamelowym sosem

Zimna płyta

  • Półmisek mięs pieczonych i wędzonych
  • Ptysie nadziewane szynką i twarogiem
  • Talary z filetem matjas i pumperniklem
  • Rolada ze szczupaka
  • Roladki z boczku wędzonego ze śliwką
  • Sałatka gyros
  • Sałatka nicejska z wędzonym łososiem
  • Pieczywo
  • Sos tatarski

Bufet słodki

  • Szarlotka
  • Sernik z brzoskwiniami

W cenę menu wliczone są napoje: kawa, herbata, woda mineralna.

Wersja do pobrania