Menu w cenie - 220zł/os.

Przystawka (jedna do wyboru)

  • Szynka szwarcwaldzka ze szparagami podana z sosem balsamicznym i włoskimi orzechami
  • Łosoś wędzony podany na rukoli z dresingiem malinowym i grzanką bazyliową
  • Sałatka z kurczakiem i gorgonzolą polana cytrusowym dresingiem

Zupa (jedna do wyboru)

  • Rosół z kołdunami
  • Francuska zupa cebulowa z serową grzanką
  • Mazurska zupa rybna z suszonymi pomidorami
  • Zupa z kurczakiem, marchewką i zielonym groszkiem

Pierwsze danie gorące (jedno do wyboru)

  • Polędwiczka wieprzowa pieczona w otulinie z boczku wędzonego polana orzechowym sosem podana z ziemniaczanym puree z dodatkiem francuskiej musztardy i surówką z buraków
  • Sandacz pieczony w piecu ułożony na grzybowym risotto i warzywami duszonymi w maśle
  • Kaczka pieczona z jabłkami podana z żurawinowym sosem, ziemniakami z pieca i modrą kapustą
  • Łosoś nadziewany mozzarellą i szparagami podany z ziemniakami z wody oprószonymi świeżym koprem
  • Sakiewka ze schabu faszerowana serem podana z ziemniakami au gratin oraz zestawem sezonowych surówek

Dla dzieci istnieje możliwość zamówienia indywidualnego menu np. rosół z makaronem, panierowana pierś kurczaka z frytkami i mizerią.

Deser (jeden do wyboru)

  • Lody z bitą śmietaną i czekoladowym
  • Panna cotta z malinami

Drugie danie gorące (jedno do wyboru)

  • Faszerowane papryki z wędzonym serem
  • Chilli con carne (meksykański gulasz wołowy z czerwoną fasolą)

Trzecie danie gorące (podawane w bufecie, jedno do wyboru)

  • Strogonow
  • Tradycyjny żurek z białą kiełbaską
  • Czerwony barszcz z krokietem

Zimna płyta

Przystawki (sześć do wyboru)

  • Pieczone mięsa własnego wyrobu
  • Mini caprese z pomidorami
  • Wędliny aromatyzowane w wędzarniczym dymie
  • Schab po warszawsku w galarecie
  • Wędzony łosoś na paście jajecznej i twarogowej
  • Roladki szynkowe z chrzanowym masłem i szparagami
  • Półmiski ryb wędzonych
  • Śledzie matiasy z warzywami
  • Rolada szpinakowa z łososiem
  • Szczupak faszerowany (rolada)
  • Grzanki z tuńczykiem i papryką
  • Fantazje serowe

Sałatki (trzy do wyboru)

  • Mix sałat z wędzonym pstrągiem, karmelizowanym burakiem i włoskimi orzechami
  • Sałatka z wędzoną piersią kurczaka z owocami
  • Sałatka z brokułami i prażonymi migdałami
  • Sałatka z pora
  • Sałatka grecka z marynowanymi oliwkami i serem feta
  • Sałatka z kawałami łososia, marynowanymi kurkami i serem camembert w dodatkiem trzech sosów
  • Sałatka z cykorii z pomarańczami

Słodki bufet

Ciasta (trzy rodzaje do wyboru)

  • Ciasto gruszkowe
  • Sernik wiedeński
  • Ciasto marchewkowe z orzechami
  • Rafaello
  • Ciasto Snikers

Dodatki i napoje  

  • Sos żurawinowy
  • Sos tatarski
  • Mix marynat i świeżych warzyw
  • Pieczywo
  • Kawa
  • Herbata
  • Soki owocowe 1 l na osobę
  • Napoje gazowane 1 l na osobę
  • Woda mineralna z cytryną

Alkohol dodatkowo płatny.

Wersja do pobrania