Menu okolicznościowe - 150zł/os.
Zupa (jedna do wyboru)
- Rosół królewski z makaronem i świeżą pietruszką
- Zupa pieczarkowa z kluseczkami mięsnymi
- Kremowa zupa szpinakowa
- Zupa z grzybów leśnych aromatyzowana białym winem
Pierwsze danie gorące (jedno do wyboru)
- Filet kurczaka zapiekany z pomidorami i mozzarellą z bazyliowym sosem podany z ziemniakami puree i zieloną sałatą
- Filet rybny zawijany wędzonym boczkiem podany z opiekanymi ziemniakami i warzywami z pary
- Pieczony schab z węgierkowym sosem podany z ziemniakami z wody i koperkiem oraz bukietem surówek
- Pieczony łosoś z masłem czosnkowym i świeżymi ziołami podany z koperkowym puree oraz sałatką wiosenną
Dla dzieci istnieje możliwość zamówienia indywidualnego menu np. rosół z makaronem, panierowana pierś kurczaka z frytkami i mizerią.
Drugie danie gorące
Zupy (jedna do wyboru)
- Zupa gulaszowa
- Tradycyjny żurek z jajkiem i białą kiełbaską
- Kuskus z wołowiną
Zimna płyta
Przystawki (sześć do wyboru)
- Pieczone mięsa własnego wyrobu
- Wędliny aromatyzowane w wędzarniczym dymie
- Delikatny schab po warszawsku w galarecie
- Śledzie podane z cebulką w oleju lub ze śmietaną
- Półmiski faszerowanych jaj
- Wędzony łosoś na plasterkach cukinii
- Szaszłyki z kulek mozzarelli i koktajlowych pomidorków z ziołowym sosem
Sałatki (trzy do wyboru)
- Sałatka z tuńczykiem
- Sałatka z ananasem i selerem
- Sałatka z wędzoną piersią kurczaka z owocami
- Sałatka z kawałkami pikantnego kurczaka i jogurtowym dresingiem
- Sałatka grecka z marynowanymi oliwkami i serem feta
Słodki bufet
- Ciasto marchewkowe z orzechami
- Rafaello
- Szarlotka
Dodatki i napoje
- Pieczywo
- Sos żurawinowy
- Sos tatarski
- Mix marynat i świeżych warzyw
- Kawa
- Herbata
- Woda mineralna z cytryną
Napoje gazowane, soki i alkohol płatne dodatkowo.