Menu okolicznościowe - 150zł/os.

Zupa (jedna do wyboru)

  • Rosół królewski z makaronem i świeżą pietruszką
  • Zupa pieczarkowa z kluseczkami mięsnymi
  • Kremowa zupa szpinakowa
  • Zupa z grzybów leśnych aromatyzowana białym winem

Pierwsze danie gorące (jedno do wyboru)

  • Filet kurczaka zapiekany z pomidorami i mozzarellą z bazyliowym sosem podany z  ziemniakami puree i zieloną sałatą
  • Filet rybny zawijany wędzonym boczkiem podany z opiekanymi ziemniakami i warzywami z pary
  • Pieczony schab z węgierkowym sosem podany z ziemniakami z wody i koperkiem oraz bukietem surówek
  • Pieczony łosoś z masłem czosnkowym i świeżymi ziołami podany z koperkowym  puree oraz sałatką wiosenną

Dla dzieci istnieje możliwość zamówienia indywidualnego menu np. rosół z makaronem, panierowana pierś kurczaka z frytkami i mizerią.

Drugie danie gorące

Zupy (jedna do wyboru)

  • Zupa gulaszowa
  • Tradycyjny żurek z jajkiem i białą kiełbaską
  • Kuskus z wołowiną

Zimna płyta

Przystawki (sześć do wyboru)

  • Pieczone mięsa własnego wyrobu
  • Wędliny aromatyzowane w wędzarniczym dymie
  • Delikatny schab po warszawsku w galarecie
  • Śledzie podane z cebulką w oleju lub ze śmietaną
  • Półmiski faszerowanych jaj
  • Wędzony łosoś na plasterkach cukinii
  • Szaszłyki z kulek mozzarelli i koktajlowych pomidorków z ziołowym sosem

Sałatki (trzy do wyboru)  

  • Sałatka z tuńczykiem
  • Sałatka z ananasem i selerem
  • Sałatka z wędzoną piersią kurczaka z owocami
  • Sałatka z kawałkami pikantnego kurczaka i jogurtowym dresingiem
  • Sałatka grecka z marynowanymi oliwkami i serem feta

Słodki bufet

  • Ciasto marchewkowe z orzechami
  • Rafaello
  • Szarlotka

Dodatki i napoje

  • Pieczywo
  • Sos żurawinowy
  • Sos tatarski
  • Mix marynat i świeżych warzyw
  • Kawa
  • Herbata
  • Woda mineralna z cytryną

Napoje gazowane, soki i alkohol płatne dodatkowo.

Wersja do pobrania